Het nummer 1 beddengoed

SHOP TENCEL BEDDENGOED

Over

Wij beloven jou een beleving tussen de lakens en een nachtrust als nooit tevoren. Je zult geen last meer hebben van allergieën, je gevoelige huid, krakend beddengoed of temperatuurproblemen zoals nachtzweten.

Beter slapen

Coco & Cici ©  2023 - Alle rechten voorbehouden

Sensationeel zacht

De boterzachte stof zorgt voor een heerlijk gevoel

Warmteregulerend

Warm in de winter & verkoelend in de zomer: altijd de ideale temperatuur in bed

Van nature hypoallergeen

Een goede keus bij allergie, huisstofmijt, astma en ideaal voor de gevoelige huid

Duurzaam

100% Plantaardig, gemaakt van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen en winnaar van de Europese prijs voor het milieu

Meer over ons

Happy sleepers

"Geweldig!"

Na een paar dagen slapen onder het dekbed van Coco Cici wil je nooit meer anders. Doordat het dekbed iets zwaarder is kom je heerlijk in een diepe slaap.

– Sandra, 2023

"Heerlijk dekbed!"

Het lekkerste dekbed dat we ooit hebben gehad. Warm, maar niet te warm en heerlijk zwaar. In tijden niet zo lekker en diep geslapen. In verband met mijn allergie al tijden op zoek naar een goed dekbed, welke we nu eindelijk gevonden hebben. En dan ook nog super duurzaam. Zeker een aanrader!

– Pien, 2023

"Fantastisch"

Dit dekbed is echt the bomb. Het is zo zacht, vol, romig, en geen strijd meer over of het bed te warm of the koud is. :) Het dekbed ademt perfect, reguleert de temperatuur en slaapt waanzinnig lekker.

– Lonneke, 2023

SHOP BEDDENGOED
Hoe werkt proefslapen?SHOP NUHET BESTE BEDDENGOED VAN NEDERLAND

30 nachten proefslapen

Wij zijn zo zeker van ons 100% Tencel beddengoed, dat jij het 30 nachten mag proberen. Mocht je toch geen fan van deze nieuwe slaapbeleving zijn geworden (we kunnen het ons niet voorstellen...). Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Zorgeloos proberen dus!

Betaal later met Klarna. Dan probeer je het écht helemaal zorgeloos, want je geld wordt pas afgeschreven als je ook tevreden bent!
BESTEL NU
BEKIJK ACTIE

Super zachte stof

Eco vriendelijk

Rijk en Luxe gevoel

Waarom Tencel?

Gemaakt van 100% Eucalyptushout

140 reviews

GRATIS verzending in Nederland

30 nachten proefslapen

Koop een dekbed, dekbedovertrek en/of hoeslaken van 100% Tencel

01

Ervaar minstens 2 weken en max. 30 nachten de voordelen van Tencel

02

Toch geen fan geworden? Retourneer je product en ontvang je aankoopbedrag terug!

Best
Seller

03

SHOP TENCEL

100% Tencel 

beddengoed

Gratis verzending & retour

30 nachten proefslapen

Niet zacht? Geld terug!

BESTEL NU

''Hemels beddengoed. Een slagroomsoes van zachte stof, die goed ademt en verwarmt. Droogt ook mooi op na wassen, weinig werk aan. Mijn favoriete set!''

Hemels beddengoed

- Françoise

''Het allerzachtste, allerfijnste en lekkerste beddengoed dat ik ooit gezien heb. Het is een feestje om te gaan slapen!''

Allerzachtste ooit

- Hoekstra

Fijner dan fijn

''Het slapen onder deze overtrekken zijn een amazing gevoel, ik dacht bij het zien al dat het fijn is maar het is echt waar dat het fijner dan fijn is:-) en het onderlaken erbij is heel erg aan te raden voor een compleet geheel...''

- Brigitte

Niks anders meer dan dit - Jess

“Wat een zaligheid om hieronder te slapen. Ik was lang op zoek naar een dekbed dat niet te zwaar is, maar ook niet te licht. Geen synthetische stof, wol of dons. Uiteindelijk ben ik bij dit merk uitgekomen. Alles wat ze erover zeggen is waar! Ik ben helemaal verkocht. Ik heb er ook een dekbedovertrek van gekocht, het ligt zo lekker. Voor mij niks anders meer dan dit.”

Hoe werkt proefslapen?

ALLE ACTIEVOORWAARDEN
Betaal later met Klarna. Dan probeer je het écht  helemaal zorgeloos, want je geld wordt pas afgeschreven als je ook tevreden bent!

Coco & Cici is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar het allerfijnste bedlinnen in de hoogste kwaliteit. Een label met een ongekende missie: duurzaam en ultiem luxe  beddengoed waarmee menig slaapprobleem wordt opgelost.

Hoogste kwaliteit

Zacht voor de planeet. Ons beddengoed gemaakt van  het romige, zachter dan zachte Tencel  of  het frisse eco bamboe is eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Dat slaapt vast nog wat lekkerder.

Natuurlijk duurzaam

GRATIS PROEFSLAPEN

Tencel

beddengoed

PROBEER HET NU ZELF

Bekijk wat anderen zeggen

PROBEER HET NU ZELF